Intelligent energibesparande värmefläkt med display

I lager.
829 kr

499 kr

HCKZ värmefläkt är en modern och kraftfull värmefläkt som ansluts direkt till vägguttaget. Tack vare det keramiska PTC-värmeelementet och oscillationen värmer den snabbt och effektivt upp rum på upp till 20 kvadratmeter.


Värmaren har en justerbar termostat, tre värmeinställningar och en timer som kan ställas in efter dina behov. Fläkten känner även själv av kringliggande temperatur och kan anpassa hastigheten därefter. När rumstemperaturen når den inställda temperaturen ställs den automatiskt i viloläge för att förhindra överhettning; om rumstemperaturen är lägre än den inställda temperaturen, vaknar den automatiskt för att förhindra överkylning och spara energi. Tippskyddet gör att appararen automatiskt stängs av ifall den skulle falla ner. Den medföljande fjärrkontrollen gör att du bekvämt kan ändra inställningar på distans utan att behöva gå fram och trycka på knapparna.


Med denna intelligenta tystgående värmefläkten kan man koppla av och njuta i hemmet med behaglig temperatur, särskilt bekvämt när man ska sova!


Specification

Produktparametrar:
Märkspänning: 220 V
Effekt: 500 W
Vit
Hastighet: 1 växel
Tillämplig miljö: Sovrum, vardagsrum, kök, arbetsrum, kontor etc.
Effekt: <800 W
Värmeelement: Kvarts
Växelläge: > fem växlar
Uppvärmningsyta:
Användning:
Certifiering: EMF/ETL/CSA/CB/CE/UL/EMC/RoHS
Funktion: Justerbar termostat/ventilation/fjärrkontroll/deodorisering/överhettningsskydd

Paketet innehåller:
1x värmefläkt
1x fjärrkontroll

Observera:
1. På grund av skillnaden mellan olika bildskärmar kanske bilden inte återspeglar objektets faktiska färg. Vi garanterar att stilen är densamma som visas på bilderna.
2. Räkna med en mindre storleksskillnad på grund av olika manuella mätningar.