Blogga om oss

Är du en av dem som tycker att Fynd24 har ett roligt koncept och vill skriva om oss på din blogg eller hemsida. Då har vi lite olika förslag på hur ett samarbete kan se ut:

Testa våra prylar

Vill du testa och skriva om någon pryl vi säljer? Vi skickar gärna över produkten till dig och du väljer själv vad du vill skriva då vi uppskattar genuina blogginlägg mest. Eftersom det kostar oss att skicka över en produkt till dig så har vi vissa krav på hur populär din blogg ska vara. Kontakta oss på [email protected] så återkommer vi vid intresse!

Rabattkoder

Dela ut en rabattkod till dina följare/läsare. Om du hade tänkt skriva om Fynd24 för att du tycker om vårt koncept och vill fylla din blogg med roligt innehåll, passa då på att be oss om en rabattkod som gäller på hela köpet hos oss. 

Tävlingar

Tävlingar är ett bra sätt att skapa engagemang på hos sina läsare. Vi bistår gärna med ett pris till vinnaren och hjälper till att utforma tävlingen. Skicka in förslaget i formuläret nedan så gör vi en bedömning på om samarbetet passar oss. 

Tipsa om våra produkter

Det är fritt att använda Fynd24 bilder och texter på sin blogg eller hemsida så länge du länkar till oss.

Har du någon annan idé på hur ett samarbete kan se ut med dig? Skicka då in en beskrivning till [email protected] så återkommer vi.