Högtrycksduschhuvuden med schampoborste för hårbottenmassage Mörkgrå

I lager.
399 kr

299 kr

Massage Duschborste: Scalp Massager schampoborsten är gjord av elasticitetssilikon som är tillräckligt mjuk för att vara skonsam mot din hårbotten och utan att dra i håret, de är också tillräckligt fasta för att ge en fantastisk bad SPA massage och massor av lödder för att verkligen rengöra på djupet ditt hår eller din kropp.

Spray i tre lägen: Det handhållna duschhuvudet med distinkta duschinställningar ger flexibilitet och variation, inklusive regnläge, dimmläge och blandat läge, tillgodoser alla din familjs duschbehov. Skruva bara av huvudet på duschen för att få en kraftfull handhållen spruta, hydrojetting-läget kan också hjälpa dig att rengöra överallt som kakel, hörn bekvämt.

Högtryck och vattenbesparing: Det är ett handhållet högtrycksduschhuvud. Revolutionerande mikromunstyckesteknik gör duschmunstyckets högtrycksutloppshål mindre och tätare, vilket ökar både flödeshastighet och vattentryck.

Duschhuvud med bomullsfilter :PP-filter kan installeras i duschmunstycket. Den tar bort rost, smuts och andra avlagringar för att göra din hud och hår slätare och mjukare.

Pausknapp : Den här pausfunktionen är mycket användbar, speciellt när du tvättar håret, dina ögon öppnar sig knappt så att du inte kan röra duschkranen lätt. Detta högtrycksduschhuvud med avstängningsventil löser problemet smart. Eliminerar behovet för centralen att stänga ventilen eller justera vattentemperaturen.

 

Specifikationer:

Material: ABS + silikon

Storlek: 270x80MM

 

I paketet ingår:

1 x Massge Duschhuvud

1 x slang

1 x Duschfäste