Artic Air Luftkylare med Sprayfunktion som återfruktar luften

I lager.
829 kr

589 kr

En smart luftkylare som både återfuktar samt kyler rumstemperaturen och luften runt om kring. Kommer med en inbyggt smart liten sprayfunktion som säkerställer att det blir extra kyligt när man fyller tanken med vatten vilket ger den extra fördel över liknande luftkylare som finns på marknaden. Vill man att att rummet ska bli extra kyligt kan man istället fylla tanken med kallt vatten.

Vattentanken på 500ml räcker för att hålla enheten igång och kyla ner luften omkring dig i upp till 12 timmar. Enheten har en tyst fläkt med tre hastigheter och justerbara luftutlopp. Luftkylaren kommer även med en funktion som hjälper dig att sterilisera luften tack vare dess nano silverjonfilter. Med detta filter kan du förbättra luftkvaliteten och eliminera all lukt.

Med sju olika LED färger kan du utöver nedkylningen även mysa upp stämningen hemma. Ställ in färgen du önskar eller ställ in så att LED färgerna skiftar under tiden kylaren är igång. Det går även att droppa doftolja i vattentanken för dig som önskar att sprida fräsch doft i hemmet eller på kontoret.

Specifikation

Typ: Luftkylare

Tank: 500ml

Hastighet: 3st

Effekt: 10W

Fläkt: Reglerbar

Kapacitet: 5kvm

LED: 7st färger

Anslutning: USB-A till Micro-USB kabel

Färg: Vit


Förpackningen innehåller:

1x SiGN Mini Luftkylare

1x Filter

1x USB-A till Micro-USB kabel