9000PA Trådlös Bildammsugare Trådlös Handhållen Automatisk Dammsugare Hem & Bil Dubbel användning Mini dammsugare med inbyggt batteri

I lager.
399 kr

299 kr

Smart handhållen bildammsugare med en kraftfull sug på hela 9000Pa. Dess smarta design gör det enkelt att komma åt svåråtkomliga ställen och med en kraftfulla inbyggda batteri på 1200 mAh kan du dammsuga i hela 45 min - helt trådlöst. Kan också användas för att hålla rent i hemmet. Laddas enkelt med medföljande USB kabel.


Specifkation


1、 Kraftfull 9000 Pa kraft: sladdlös dammsugare. Ger ett starkt sug på 9000 Pa. Vi garanterar att bilden har en naturlig rengöringseffekt. Bärbar dammsugare, se magin med sopor försvinna framför dig!

2、 Vakuumsug, blås och utsugningsfunktioner: Den bilmonterade dammsugaren använder konisk tätningsteknik, fördubblar lufttrycket, vilket gör vakuumsugning, blåsning och utsug lika kraftfull! Den trådlösa handhållna dammsugaren är utrustad med en borste och munstycke, som hjälper till att enkelt rengöra skräp eller damm i luckorna, djurhår och cigarettaska. Köp omedelbart en sladdlös dammsugare och utforska flera användningsområden; Det är ett idealiskt tillbehör för din bil, hem eller kontor.

3、 Lätt och tvättbar: Denna bildammsugare är lätt, så att du kan städa utan att känna dig trött. Bärbara bildammsugare med 0,5 liter stora papperskorgar kräver mindre dumpning och återanvändbara filter kan rengöras och lufttorkas. Effektiv rengöring ger ett elegant liv. Köp en handdammsugare nu och njut av den direkt.

4、 Lång batteritid: Minidammsugaren har ett inbyggt 1200mAh batteri, som testas genom laddningscykler för att garantera säkerheten under användning. Trådlös laddning av fordonsdammsugare kräver 30 minuters laddning och ger 40 till 45 minuters användning för att möta dina rengöringsbehov.

5、 Presentförpackning: Den trådlösa handhållna bildammsugaren är utrustad med en hård och delikat förvaringslåda, som snyggt kan rymma dammsugaren och dess tillbehör. Detta användarvänliga paket gör bildammsugare till en utmärkt present för personligt bruk, föräldrar.