Kraftfulla elektriska vattenpistoler för både inomhus och utomhus

I lager.
499 kr

399 krHa extra kul under sommaren eller inomhus under vintern med dessa kraftfulla elektriska vattenpistoler för både barn och vuxna. Laddas enkelt med medföljande usb kabel. Välj mellan blå eller rosa färg eller varför inte båda. 😉👍


Specification
1. Elektriska vattenpistoler för barn och vuxna: Elektriska vattenpistoler med en knapp, varje gång avtryckaren trycks in kan en ström av vatten sprutas ut. Den låter dig fylla och fylla din behållare på under 1 sekund, vilket gör den till den snabbaste vattenfyllda sprängaren någonsin.
2. Maximal eldkraft: De elektriska vattenpistolerna kan avfyras 150 gånger innan de behöver fyllas på med vatten, och det integrerade batteriet kan hålla i en hel dag.
3. Hög räckvidd: Den maximala räckvidden på 10-12 meter för enskilda vattenbomber. Det kan främja familjeinteraktion och kommunikation och njuta av tid mellan föräldrar och barn.
4. Uppgradera vattentät: Den kan blötläggas i vatten under lång tid, inser att du lägger till vatten i vattnet och det är bekvämare att rengöra
5. Flera scener: Med kraftfull eldkraft och 500 ml vattenkapacitet är dessa vattenpistoler perfekta för vattenflaskor, poolfester eller trädgårdsevenemang.
Specifikation:
Material: Plast + elektronisk komponent
Produktfärg: Blå, Rosa
Paketstorlek: 45,5 x 17,5 x 6,5 cm
Märke: CE
Batterikapacitet: 1200mah/3,7v
Påfyllning av vatten en gång: 150 varv
Vattentank Kapacitet: 500ml
Räckvidd: 10-12 meter
förpackningen innehåller:
1 x elektriska vattenpistol