Multifunktionell Laddbar Näshårs- / Öron / Rakapparat

I lager.
399 kr

299 kr

Trimmern är en perfekt anordning för män att sköta sina öron, näsa, kropp och hår
Tack vare sitt noggranna hantverk ger den rakning med hög precision.
Hårklippningsbladen är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål.
Bekväm och lätt att använda. 
Enheten har ett inbyggt uppladdningsbart batteri så att trimmern kan manövreras fritt under användning.
Trimmern är också det perfekta verktyget för att ge skägget och polisongerna rätt form.Specifikation


Multifunktionell skäggvårdssats? Allt-i-ett hårborttagnings-/trimningsuppgifter från hår, skägg, näsa och öronhår till andra kroppshår med en rakapparat. Byt ut tre utbytbara huvuden (hårtrimmer i full storlek, precisionstrimmer, näs- och örontrimmer) och hårskydd (3mm/6mm/9mm/12mm).


90 min laddning, 120 min urladdning? Laddningen är snabb och bekväm att slutföra på 1,5 timmar via USB C-kabeln. Urladdningen är mer långvarig för att tjäna i 2 timmar, vilket ger dig tillräckligt med tid för exakta hårklippningsuppgifter. Om tidsbegränsningar eller om du har bråttom för en dejt, ladda den snabbt i 5 minuter för att klippa skägg/näshår snabbt i 10 minuter!


Varpa blad, smärtfri hårborttagning? Självslipande dubbelkantblad av rostfritt stål har extra skärpa och precision för omedelbara och rena skärningar; inte längre få håret oklippt och fast eller dra i dem om och om igen. R-formade blad på hårklipparna säkerställer smidig hudkontakt för en smärtfri, bekväm och effektiv hårborttagningsupplevelse.


Höghastighetsmotor, effektiv trimning? En höghastighetsmotor inuti skäggtrimmern för män snurrar med 9000 rpm, vilket gör att bladen kan gå fram och tillbaka snabbare och få håret trimmat jämnt och snyggt. Stark kraft driver den elektriska rakhyveln för män att snabbt avsluta olika trimningsarbeten. Gör frisör eller hårstyling för dig själv eller familjer hemma.


Tvättbara blad, låg ljudnivå? Tre utbytbara trimmerhuvuden på hårklipparna för män är gjorda av rostfritt stål, så att du kan ta av och tvätta rent med sköljvattnet; medan hårresterna inuti enheten, rengör försiktigt med den medföljande borsten. Att raka sig på morgonen med toalettdörren stängd kommer inte att störa din sovande fru.