Superstark dubbelsidigt självhäftande tejp kabel för elektronik hem kök badrum - 10 st

I lager.

149 kr

Bli vek med problemet med oorganiserade, farliga och lösa kablar med den här smarta dubbelsidiga tejpen. Kan även även appliceras till badrummet och köket.


Beskrivning

Funktion:
1. Material av hög kvalitet: inga spår. inga rester, god elasticitet och seghet, stark fäste, borttagningen kommer inte att lämna några spår.
2. Det är fast och stabilt; det självhäftande arket har en viss flexibilitet, dess yta är större än själva kroksätet, det är starkare och mer pålitligt än någon krok på marknaden, så det finns ingen anledning att oroa sig för att det ska ramla av.
3. Bra väderbeständighet: några minusgrader på vintern och 40 grader på sommaren. Det påverkar inte vidhäftningen och förblir fast.
4. Multifunktionskrok: den används ofta i badrum, utomhus, kök och dekoration inklusive uttag, soptunna, toalettborste, blomkruka, bild etc.
5. Supervattentät: vanlig limkrok tappar vid kontakt med vatten. Även i vatten, stänkande, våta väggar kommer våra spårlösa krokar att förbli starka.
6. Funktion: den är speciellt utformad för familj, hotell, hotell, kontor och så vidare. Den är lämplig för hård vägg med platt lyster som keramiska plattor, metall och glas.

Specifikation:
Produktstorlek: ca 6x6cm/2,36x2,36 ''
Färg: Transparent
Kvantitet: en positiv och en omvänd är en uppsättning, 10 uppsättningar
Material: ABS -konstruerad plast, PVC -material av hög kvalitet
Bärförmåga: 10 kg

Notera:
Vänligen tillåt att 1-3 mm skiljer sig på grund av manuell mätning.


Paket innehåller:
10 X väggkrokar