4 st Professionella Japanska Köksknivar Sashimi Knivar

I lager.
1 299 kr

829 kr

SKÄR, HACKA OCH SKIVA SOM EN MÄSTERKOCK. Skär med hög precision och njut av ett knivarbete som minimerar din förberedelsetid vid matlagningen! Den här uppsättningen med japanska kockknivar är DUBBELT SÅ VASSA som vanliga köksknivar. Skär hembakt bröd, saftiga biffar, grönsaker och fisk med professionellt resultat!

Knivskarp egg - Tillverkade från japanskt, rostfritt 7CR17-stål med hög kolhalt, för högsta precision och noggrannhet. Stark och hållbar bolster för högsta stabilitet och kontroll. Vassa, stabila och praktiska. Ingen rost, fläckar eller missfärgningar – garanterat!

Ergonomiskt utformat handtag - Handtagen är tillverkade av pakkaträ för ett bekvämt grepp. Knivarna är välbalanserade för flexibelt skivande, hackande och tärnande.  Enkla att rengöra och underhålla.

Lasergravering - Det lasergraverade damascus-mönstret med sina fina linjer gör våra vassa knivar ännu elegantare och vackrare, samt att det hjälper dig skära maten med högre precision då de förhindrar att mat fastnar vid bladet.

Fantastiska knivar och en jättefin present - De här vackra köksknivarna passar inte bara för professionella kök, camping-picknics eller i hemmet utan även som en uppskattad present vid inflyttningar, födelsedagar, mors dag, fars dag och till julen.

Varning:

  1. Bladen är otroligt vassa, var försiktig och förvara dem utom räckhåll för barn.
  2. Handtvätt rekommenderas för att behålla knivens livslängd.
  3. Vänligen tvätta dem noga och torka dem efter varje användning.