GRIKEY Trådlös Dammsugare För Bilen Vardagsrummet Bildammsugare Trådlös Bil Handhållen Vakuumrengörare Kontor Hem Power Suction

I lager.
829 kr

629 kr

120 watt gör den här handdammsugaren tillräckligt kraftfull för dammsugning i 25-30 minuter - helt trådlöst. Dammsugaren är försedd med en smidig och väsklös dammbehållare som är enkel att tömma. Och med högt luftflöde och effektiv partikelfiltrering blir resultatet utmärkt varje gång.

Den praktiska storleken och det medföljande fogmunstycket gör den perfekt för snabbrengöring, för dammsugning av bil, trappor och alla de svåråtkomliga ställen där du inte vill dra med dig en tung dammsugare och behöva leta efter eluttag. Ett annat stort plus är det medföljande våtmunstycket som används för att suga upp utspillda drycker. Snabb Leverans!


Leveranstid: 5-15 dagar (EU lager)


Specifikation

Märke: Grikey
Namn: Trådlös handhållen dammsugare
Laddningsvolt: USB-laddare (12V, fungerar med billaddare och mobiltelefonladdare)
Betygseffekt: 120W
Strömförsörjning: Litiumbatteri
Storlek: 32 * 6cm
Svart färg
Batterikapacitet: 2200 mah
Arbetstid: Cirka 25-30 minuter
Laddningstid: 3-4 timmar
Torr / våt: Ja
Laddare: USB-laddarkabelLaddningsbart USB batteri. Rött indikerar att dammsugaren är under laddning och blir grönt när den laddat färdigt.


Denna trådlösa bil dammsugare är en våt och torr dammsugare. När du absorberar vatten, var uppmärksam på att öppna frontlocket för att tömma vattnet i tid.Paket innehåller:

1x Trådlös dammsugare
1x långt munstycke
1x munstycksborste
1x EVA-slang
2x kontakter
1x bärbar väska (så länge lagret räcker)
1x engelsk manual