Smart roddmaskin med magnetiskt motstånd samt LCD skärm

I lager.
9 245 kr

8 249 kr

  • Stor modell roddmaskin
  • Bromsad med elastiskt rep
  • Passar för träning av stora delar av kroppens muskler
  • Tydlig display som visar träningstid, antal roddtag, roddtag/minut och kaloriförbrukning.
  • Passar även till längre personer
  • Kan enkelt fällas ihop för att skapa plats i hemmet när den inte längre används.

Stor modell roddmaskin för träning av stora delar av kroppens muskler. Med tydlig display som visar träningstid, antal roddtag, roddtag/minut och kaloriförbrukning. På så sätt kan du enkelt hålla koll på och mäta dina framgångar i träningen. Maskinen kan användas både för att bygga upp styrka och kondition, beroende på val av motstånd.

Roddmaskinen har ett 8-stegs magnetiskt motstånd som är enkelt att använda och gör maskinen funktionssäker, tyst, underhållsfri och hållbar. Roddmaskinen behöver ingen ström och kan därmed placeras fritt, kanske framför tv’n. Dessutom är den hopfällbar och förvaras smidigt även i mindre utrymme.

När du tränar rodd får många muskelgrupper i kroppen träning. Tack vare den smarta designen med större öppning för dragsnöret kan roddmaskinen även användas för annan träning än klassisk rodd, till exempel stående träning av axlar eller biceps. XMUND möjliggör alltså en mycket mångsidig träning jämfört med de mer traditionella roddmaskinerna. Dessutom har roddmaskinen en modern och stilren design och passar därmed in i inredningen i många hem.


Leveranstid: 5-10 dagar (EU lager)


Specifikation


Märke: XMUND

Rammaterial: Stålram

Motståndstyp: 8 nivåer magnetiskt motstånd

Max belastning: 120 kg
Display: LCD

Skenlängd: 106 cm
Räls innerlängd: 94 cm

Mått i bruk: 180x53x57cm

Viktad Mått: 127x53x57cm

Produktens vikt: 28 kg


Funktioner

1. Tillverkad av kraftigt stål och aluminium, är roddramen konstruerad för att ge ökad tillförlitlighet för att hålla varje användare stabil och säker.

2. Utrustad med ett manuellt magnetiskt motståndssystem som erbjuder flera intensiteter. Med en enkel , låter den dig öka eller minska intensiteten för effektiva och utmanande träningspass.

3,17-tumsstyre med halkfritt grepp och stort säte erbjuder en mycket bekväm användningsupplevelse och gör träningen mer njutbar.

4. Kompletterad med en LCD-skärm som gör att du enkelt kan spåra dina framsteg och träningsmål. ditt avstånd, tid, längd, totala antalet, förbrända kalorier för att hålla dig uppdaterad om din utveckling.

5. Har en hopfällbar design och transporthjul så att användarna kan förvara och flytta den från en plats till en annan utan svårigheter. Roddmaskinen mäter 180x53x57cm (L x B x L) vid användning; vikt storlek 127x53x57cm(L x B x L); viktkapacitet: upp till 120 kg.


Förpackningen innehåller:

1 x Rodmaskin

1 x Manuell