Trådlös Övervakningskamera med Wi-Fi™

I lager.
279 kr

229 krBehöver du ett pålitligt sätt att övervaka ditt hem, kontor eller andra utrymmen? Vår magnetiska wi-fi kamera är den perfekta lösningen. Med avancerad Wi-Fi-teknik och en kompakt design är den här kameran det ultimata verktyget för att hålla koll på det som är viktigt för dig i ditt liv.


Kompakt Design: Denna övervakningskamera är liten och diskret, vilket gör att den enkelt kan placeras i olika utrymmen utan att dra uppmärksamhet. Den är perfekt för att bevara integriteten samtidigt som du får den övervakning du behöver.

Trådlös Anslutning via Wi-Fi: Med inbyggd Wi-Fi kan du enkelt ansluta kameran till ditt hemnätverk. Det ger dig möjlighet att se livevideo från kameran på din smartphone, surfplatta eller dator var du än är.

HD-upplösning: Övervakningskameran fångar detaljer i högupplöst kvalitet, vilket ger dig tydliga bilder och videor för att identifiera personer och händelser.

Rörelsedetektering: Kameran är utrustad med rörelsedetekteringsteknik som skickar dig meddelanden när rörelse upptäcks. Det hjälper dig att vara medveten om vad som händer i realtid.

Enkel Installation: Installera kameran på några minuter. Den medföljande appen gör det enkelt att komma igång, även om du inte är en teknikexpert.

Skydda din säkerhet och håll koll på det du älskar. Kameran är den perfekta lösningen för att skapa en trygg och säker omgivning.


Specifikationer
Ramar: 30
Videoformat.: ASF
Synvinkel: 150 grader
Kontinuerlig inspelningstid: mer än 1 timme
Storlek: 4,3 * 4,3 * 2,5 cm
Kompressionsformat: H.264
Inspelningsräckvidd: 5m2
Strömförbrukning: 240MA | 3,7V
Minnesstöd: Micro SD-kort (TF-kort) kan utökas upp till 64G
Batterityp: polymerlitiumbatteri med hög kapacitet

1. Högkvalitativ videoinspelning: A9 liten kamera ger högupplöst 1080P upplösning, som kan spelas in tydligt och detaljeras.
2. Trådlös anslutning: Du kan fjärrövervaka kameran via WIFI-anslutning och komma åt videor på mobiltelefoner eller surfplattor.
3. Inspelningsfunktion: Förutom videoinspelning har den lilla kameran A9 även en inbyggd inspelare för att fånga ljudbevis.
4. Liten kompakt: A9 liten kamera är liten i storleken och är mycket lämplig för hemsäkerhetskameror.

Hur man använder

1. Tryck på ON/OFF-knappen i cirka 3 sekunder för att slå på kameran.
2. Hitta och anslut till kamerans wifi-hotspot i mobiltelefonens WLAN-inställningar. Eller skanna kamerans QR-kod och anslut till ditt hems 2,4 GHz wifi i wifi-konfigurationen i appinställningarna.
3. Se livevideon. Om du vill spara videon, formatera TF-kortet innan du använder det. Spela in videofiler och spara dem på SD-kort (SD-kort ingår ej)

Förpackningen innehåller

1 * Minikamera
1 * Laddkabel
1 * Justerbart stöd
1 * Engelsk manual