Kraftfull Powerbank 20W 30000mAh bärbar laddning extern batteriladdare

I lager.

829 krKraftfull Powerbank på hela 30000 mAh med hög kapacitet och snabbladdning.

PowerBank som låter dig snabbt ladda din telefon och andra mobila enheter med otrolig hastighet. Den användarvänliga designen och den kompakta storleken gör det lätt att ta med sig, vart du än går. Så att du snabbt kan få batteri på telefon och gå tillbaka till att njuta av livet, utan att behöva krångla med en långsam väggladdare. Denna Power Bank håller dig laddad, oavsett vad du gör.

Trots sin kompakta design har Powerbanken en kraftfull 25W-utgång via USB-C Power Delivery. På så sätt kan du snabbt ladda Android-enheter, liksom iPhones (med hjälp av en USB-C till lightningkabel). Den stora batterikapaciteten gör att du enkelt kan ladda din smartphone och andra enheter upp till 4X.

Baseus Power Bank är försedd med en intelligent chip. Vilket innebär att den automatiskt balanserar rätt laddningshastighet och fördelar effekten effektivt mellan de anslutna enheterna.


Överströmsskydd
Om USB-enheten drar för mycket ström från laddaren så kan både din laddare och enhet skadas. För att förhindra detta har PowerBanken ett överströmsskydd som stoppar laddaren, för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Övertemperatursskydd
När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har Powerbanken övertemperatursskydd, för att säkerställa att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning.

Låg- och överspänningsskydd
En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. PowerBanken har försetts med en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Kortslutningsskydd
När en kortslutning uppstår blir det en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka mycket skada på både din enhet och laddare. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddaren stoppas för att förhindra att den överhettas eller tar eld.

Stötsäker
Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet, vilket i sin tur kan skada både laddaren och USB-enheten. Om du har otur kan det även resultera i att batteriet tar eld eller exploderar. Därför har Baseus PowerBank ett skydd som förhindrar batteriskador som kan uppstå efter en stöt eller ett fall.

Specifkation

Se sista bild.